Érdeklődés 2.0 Pillér takarékszövetkezet

2016/07/04. - írta: Kálci

2016. március

Elhatároztuk, hogy nem adjuk fel és megkérdezünk más bankokat is. 

Hosszas utánajárás és utánaérdeklődés után úgy döntöttünk, hogy ha jönnek anyuék a fiúk névnapját megünnepelni akkor lesz időnk elmenni a Pillér takarékszövetkezet Szeged Honvéd téri fiókjába. Eljöttek anyuék már pénteken így ebédidőben elrohantunk a bankba. Ott egy rendkívül kedves hölgy mondta, hogy náluk időpontot kell kérni. Felírta az adatainkat és megbeszéltük, hogy szombaton 11-re megyünk megbeszélésre!

Szombat délelőtt elsétáltunk a Takarékszövetkezetbe, ahol tárt karokkal fogadtak minket és segítőkészek voltak. Egy külön tárgyalóhelységben 2 banki alkalmazott és a fiókvezető társaságában beszélgettünk. Kávéval és vízzel kínáltak minket. Kicsit más volt a hatás mint az OTP-ben. :)

Elmondták, hogy 96e nettó fizetés elegendő, hogy meglegyen Attilánál. Én nem számítok, mert GYED-en vagyok és azt nem terhelhetik, (ha nem fizetünk rendesen) csak a munkabért. Anyukám lesz az adóstárs emiatt. Viszont kell egy telek. Anélkül nem megy, de érdeklődjünk Tiszaszigeten, Újszentivánon és Mórahalmon, mert adnak ingyen telket a 3 gyerekes családoknak. 

Én érdeklődtem mindhárom településen. Tiszasziget a legesélyesebb nálunk, mert korában már néztünk itt eladó családi házat és nagyon szimpatikus a település. 

Csongrád megyei CSOK-os verseny a betelepülőkért

Tiszasziget

Mórahalom

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kocoslak.blog.hu/api/trackback/id/tr38865630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása