Érdeklődés 1.0 OTP

2016/07/04. - írta: Kálci

2016. február

Elmentünk érdeklődni az OTP-be a CSOK 10 + 10 után.

Az ikreket anyuéknál hagytuk a nyugodt ügyintézés érdekében. Nagy izgalommal nekiindultunk Pécsnek. Leparkoltunk és bementünk a fiókba. Volt CSOK ügyintézés fül. Sorszámot húztunk. Vártunk. Egyik ablakhoz szólítottak minket! leültünk de a hölgy türelmünket kérte. Jól van ráérünk. Visszajött és mondta, hogy ő most mégsem ér rá és üljünk át a kolléganő asztalához. Jó rendben. átültünk. Megjött a kolléganő. Elmondtam, hogy van két lakástakarékunk és 3 gyerekre új építésre szeretnénk igénybe venni a CSOK 10+10-et.

Innen kicsit lerövidítem a történetet, mert félek, hogy nem leszek finom és nőies. 

Szóval röviden az ügyintéző hölgy közölte, hogy nekünk nem jár a CSOK, mert önerő nélkül megoldhatatlan. Az LTP nem számít, mert 2,5 millió Ft még 10 éve se volt elég önerőnek amikor Ő építette a házát! (Ki kérdezte?) Valamint kifejtette, hogy ha egy 20 milliós házat jelzálogba teszünk és még az új ház is jelzálog a hitelhez akkor esetleg ha van telkünk, amit saját pénzből megveszünk akkor menjünk vissza. 

Igen jól számoltok 40 millió ingatlan fedezetről beszélünk 10 millió hitelhez. :)

Az egész beszélgetést flegmaság és nagyképűség jellemezte. Rossz szájízzel és nagyon elszomorodva és nem kicsit felháborodva indultunk haza aznap. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kocoslak.blog.hu/api/trackback/id/tr498865594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása