Kivitelező 1.0

2016/07/04. - írta: Kálci

2016. május 03

A bank két kivitelezőt ajánlott, akikkel meg van beszélve, hogy előfinanszírozzák az építkezést!

Voltunk az első kivitelezőnél. Azt mondta, hogy előfinanszírozza az építkezést így tényleg nem kell egy fillér önerő sem. Felajánlotta, hogy épít nekünk egy 90 nm hasznos alapterületű földszintes téglaházat. Na az úgy szerintem kicsi és drága is. Ezért terveztünk egy ikres anyuka segítségével egy nagyobb alapterületű téglatest alapú emeletes házat. Jó kondenzációs gázkazán padlófűtéssel a hidegburkolatos helységekben, radiátorral a szobákban, középkategóriás szaniterekkel, járólappal és laminált padlóval.
Szóval ezt úgy tűnik, hogy elvállalja garázs nélkül kulcsrakészre. A szerződést úgy írjuk meg, hogy ennyi és további pénzt nem fizetünk. 2017 februárt tudja garantálni úgy, hogy minden engedély is megvan és beköltözhetünk. A lakástakarékunk meg elég lesz a közműre, a konyhabútorra, a beépíthető elektromos eszközökre és talán a kerítésre. 

Még meghallgatjuk, hogy mit mond a másik kivitelező.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kocoslak.blog.hu/api/trackback/id/tr858866174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása