Első reménysugár a saját családi házra

2016/07/04. - írta: Kálci

Új szocpol meghirdetése!

Valamikor 2015 decemberében felröppent egy hír, hogy új családi ház építéséhez a kormány ad 10 millió Ft szocpolt és ehhez 10 millió Ft kamat támogatott hitelt. Felcsillant a remény bennünk, hogy nem használt házban kell gondolkodnunk végre.

Eddig csak a lakástakarék pénztár összege volt hitellel együtt kb 5 millió Ft és e mellé a CSOK 3 gyerekre 2 millió. 7 millióért nem túl jó házakat lehet venni Szeged környékén sajnos.

Az új CSOK 10+10-el viszont lehet esélyünk egy saját családi ház felépítésére. Attila azt mondta, hogy ne kapkodjuk el ne rohanjunk egyből bankba. Várjunk még egy kicsit és majd ha kicsit jobban beindul a dolog akkor menjünk és érdeklődjünk. Úgy döntöttünk, hogy februárban bemegyünk majd Pécsre a Rákóczi úti fiókba, mert az a legnagyobb fiók a környéken. Az OTP-t azért választottuk, mert mindkettőnk számlája ott van. Lakástakarékot is nekik fizetünk. Szóval kézenfekvőnek tűnt.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kocoslak.blog.hu/api/trackback/id/tr818865476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása